Vi bruger Cookies!     

         
 X     
solidanmark

- et interessenetværk for læger
 

Hjælp os med at lade  netværket gro:

Er der noget, du kan/har, som du synes er sjovt, og som du har lyst til og mulighed for at give videre, så netværket kan gro?

  1. IT/HJEMMESIDE: Er du god til at lave hjemmesider? Den aktuelle side er det muliges kunst og er gratis. En ny hjemmeside kan give større mulighed for at inspirationer og håb kan gives videre. 
  2.  
  3. DONATIONER: Hvis du synes, det er værd at støtte, så vil vi være taknemmelig for ethvert beløb. Penge vil gå til faktiske udgifter, f.eks. bedre hjemmeside og arrangementer etc. Du kan sætte penge ind på 6487 2002452 Handelsbanken. Hvis du vil høre mere først, så ring til administrator/mig: Marianne Kirkskov, tlf 61694003.
  4.  
  5. Dejlige lokaler til et møde?
  6. At fortælle om SOL i Danmark til læger/tandlæger, som du kender? 
  7. Flere idéer?

Kender du læger/tandlæger, der kunne være interesserede? Giv dem gerne et tip om netværket.

 

Donationer:

Blandt de mange donationerTusind tak for de donationer, vi allerede har fået til arbejdet:

April 2010:

Holistisk Sundhed vælger at opløse sig selv for at lade kærlig holisme finde nye veje. I den anledning modtager SOLnetværket 5000 kr. som tilskud til ny hjemmeside.

April 2010:

SOLmedlem Torkil Olesen har doneret 1000 kr til arbejdet.

Oktober 2009:

Flere SOL-medlemmer har indbetalt donationer til arbejdet.

September 2009:Nordisk Rebalance, Allerød, har stillet dejlige, nye lokaler til rådighed for vores første møde - kvit og frit!

Hans Israelsen fra Nordisk Rebalance er i gang med spændende forskning vedrørende behandling af Mb. Crohn og colitis ulcerosa med fermenteret havre-drik i stedet for medicin. Han er ingeniør og har flere læger tilknyttet projektet, bl.a. fra Hvidovre  www.nordiskrebalance.dk 

 Læger, patienter, pårørende,

sundhedspersonale og brugere af sundhedssystemet...

 - vi er alle mennesker

 

Besøg  
072344