Vi bruger Cookies!     

         
 X     
solidanmark

- et interessenetværk for læger

Netværks-form:

  • Primært mail/chat-forum. Administration af mail-adresser og mails via lukket gruppe i groupcare. Nye medlemmer inviteres af administrator. (www.groupcare.dk ). Tjenesten er gratis.
  • Web-side: www.solidanmark.dk  ”ansigtet til omverdenen”, på sigt også her lukkede medlemssider med login. Det vil være optimalt med en hjemmeside uden reklamer. Det vil være helt fantastisk hvis vi kan have en hjemmeside med login-sider med f.eks. medlemsoplysninger/kartotek. Dvs. med sider kun for læger - og også sider for offentligheden, således at inspirationer og håb kan gives videre. Her kan de læger, der ønsker at stå frem komme med deres bud og visioner. Anonymitet såvel som intern kommunikation kan sikres via de lukkede sider.
  • Medlemsmøder, max. 1-2 gange årligt med emner efter interesse og behov fra medlemmer. Indtil videre stor interesse for medlemsmøder!

Betragtninger om netværk: (SOL-netværk J)

Når vi gensidigt inspireres, udfordres og deler vores nye informationer om spiritualitet, sundhed og om vores oplevelse af verden, så opdager vi: Der er genklang! Det frigiver den ”brændende flamme” og giver ny glæde og energi. 2+2 er 5! Hver gang du genkender dig selv via en anden, så opstår: - Ren synergi! Det har ikke blot vi - men verden (og patienterne) brug for  

 

 


 

 

Besøg  
072344